teamlid

MICHEL TIMMER

Ik ben Michel Timmer, eigenaar van PLATFORM Projects. Als bedrijf ontwikkelen wij al jaren collecties voor fashion merken en retailers, en de laatste tijd komen daar steeds meer klanten it de lifestyle-hoek bij waarvoor wij specifieke premium collecties ontwikkelen en produceren. Na een start met en bekend barbecue bedrijf en enkele motorkleding merken merken mogen we nu ook voor Mr. Coot een custom brand ontwikkelen. Oftewel: we maken de beleving van de hobby van de klant zo compleet mogelijk, of dat nu barbecueën, motorrijden of karpervissen is.

Mike heb ik medio 2021 leren kennen, en ik was gelijk onder de indruk van zijn visie. Bij de eerste gesprekken liet Mike duidelijk weten wat hij voor ogen had: een hoogwaardige collectie Mr. Coot kleding waAr we zouden nadenken over alle kleine details, en waarbij het duidelijk was dat we unieke producten zouden gaan creëren – producten die helemaal “eigen” zijn en waarbij er geen sprake is van standaard producten met een printje erop. Functioneel, duurzaam en helemaal Mr. Coot.

Zelf moet ik nog veel leren over de hele karper-wereld, maar Mike heeft me daar inmiddels heel wat over geleerd. Ik kijk er naar uit samen nog veel nieuwe producten te ontwikkelen!